Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمدمهدی گویا با بیان اینکه برخی از متخصصان حذف بیماری سل تا سال 2050 عنوان می کنند، گفت: استان سیستان وبلوچستان خصوصا شهرستان زابل و استان گلستان بیشترین استان هایی بودند که موارد ابتلا به سل را داشتند.

به گزارش خبرنگار برنا؛ محمدمهدی گویا، رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت در نشست خبری خود که صبح امروز به صورت مجازی برگزار شد، گفت: دنیا در فاصله ی ده ساله و تا سال 2019 دنیا شاهد کاهش چشمگیر ابتلا و مرگ و میر ناشی از سل بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او با بیان اینکه در دنیا در زمینه بیمار یابی، تشخیص، و درمان اقدامات موثری انجام شد، گفت: برخی از متخصصان اعلام کردند که بیماری سل تا سال 2050 حذف خواهد شد.

گویا ادامه داد: هر کسی با علائم تنفسی حاد مواجه می شود اولین تشخیص کویید - 19 است و این باعث می شود کمتر به این بیماری توجه شود همچنین مسئولان بهداشتی توصیه می کنند مردم کمتر از خانه بیرون بیایند و کمتر در مجامع عمومی حضور داشته باشند. همه این ها سبب شده مردم کمتر به سلامتی خود توجه کنند و بیماری دیر تشخیص داده شود و ممکن است فرد مبتلا باشد و دیگران را نیز آلوده کند.

گویا با اشاره به اینکه بیماری های مزمن دیگر که همیشه به موقع تشخیص داده می شدند در حال حاضر تحت تأثیر کرونا هستند، افزود: بیماری اچ ای وی هم به این شکل است واگر دیرتر تشخیص داده شود ممکن است در دنیا با مشکلاتی مواجه شویم.

او افزود: یکی از هدف هایی که دنبال می کنیم این است که برای کنترل بیماری سل باید سرمایه گذاری نیرو انسانی صورت گیرد همچنین سرمایه گذاری در روش های جدید تشخیصی و درمان جدید باعث می شود که به فکر باشیم در برنامه کنترل سل کشور برنامه ریزی جدیدی انجام دهیم.

رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت تصریح کرد: موارد ابتلا به سل در کشور ما با افزایش برنامه بیماریابی، درمان و موفقیت در درمان تا سال 2019 کاهش پیدا کرده است.

او با بیان اینکه  سال گذشته 5 هزار 666 مورد ابتلا در کشور به سل تشخیص دادیم که 18 درصد جمعیت غیر ایرانی بودند، افزود: استان سیستان وبلوچستان خصوصا شهرستان زابل و استان گلستان بیشترین استان هایی بودند که موارد ابتلا به سل را داشتند.

گویا با اشاره به اینکه در سال 2020، یک میلیون و 300 هزار نفر میزان مبتلایان کاهش پیدا کرده استتصریح کرد: این امرنشان می دهد که بیمار یابی در دنیا افزایش داشته و مواردی که وجود دارد به دلیل عدم اطلاع افراد از بیماری خودشان است.

درحال تکمیل...

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: وزارت بهداشت مرگ درمان بیماری سل سرمایه سرمایه گذاری استان گلستان بیماری سل بیماری های واگیردار بیماری سل تا سال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۹۸۳۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرا رژیم غذایی ناسالم باعث سرطان می‌شود؟

ایتنا - محققان دانشگاه ملی سنگاپور موفق شدند مکانیسمی را شناسایی کنند که ممکن است توضیح دهد چرا یک رژیم غذایی نامناسب خطر ابتلا به سرطان را افزایش می دهد.
ارتباط بین تغذیه ضعیف و بیماری هایی مانند چاقی، بیماری قلبی و دیابت نوع ۲ از قبل ثابت شده بود، اما آنچه رژیم غذایی را به سرطان مرتبط می کند، تا حد زیادی ناشناخته مانده بود.

در این تحقیق جدید که نتایج آن در مجله Cell منتشر شده، محققان دریافتند که ماده ای به نام متیل گلیوکسال، که از تجزیه گلوکز برای آزادسازی انرژی تولید می شود، می تواند ژن هایی را که از سرطان محافظت می کنند، مهار کند.

آنها می گویند که یک رژیم غذایی نامناسب منجر به تولید سطوح بالاتری از متیل گلیوکسال می شود که این امر احتمال ابتلا به سرطان را افزایش می دهد.

متیل گلیوکسال یک مولکول کوچک واکنش پذیر است که می تواند عملکرد سلولی را مختل کند. این مطالعه نشان می دهد که اگر بیش از حد تولید شود، می تواند به DNA آسیب برساند.

رژیم های غذایی سرشار از مواد غذایی ناسالم فرآوری شده، گوشت قرمز، قندهای اضافه شده و غلات تصفیه شده، ممکن است به دلیل اختلال متابولیسم در بدن منجر به افزایش سطح متیل گلیوکسال شود. این امر خطر ابتلا به چاقی، بیماری های قلبی عروقی، دیابت و سرطان را افزایش می دهد.

از طرف دیگر، یک رژیم غذایی متعادل و سرشار از فیبر و سبزیجات تولید متیل گلیوکسال را کاهش می دهد و به سلامت متابولیسم، میکروبیوم و سلامت کلی بدن کمک می کند.

محققان می گویند رژیم مدیترانه‌ای می‌تواند سطوح متیل گلیوکسال را پایین نگه دارد.

این یافته ها حاکی از آن است که انتخاب‌های غذایی سالم و اجتناب از مصرف بیش از حد مواد غذایی فرآوری‌شده، گوشت قرمز و شکر می تواند از طریق کاهش تولید متیل گلیوکسال، خطر ابتلا به سرطان را کاهش دهد.

محققان امیدوارند این کشف بتواند به درک بهتر ارتباط بین رژیم غذایی و سرطان کمک کند و زمینه را برای راهکارهای پیشگیرانه جدید در آینده فراهم آورد.

دیگر خبرها

  • بیماری پارکینسون را سه سوته تشخیص دهید
  • با این راهکارها از ابتلا به آلزایمر جلوگیری کنید
  • چند درصد ایرانی‌ها آسم دارند؟ بالاترین میزان ابتلا در این سن
  • ثبت بیش از ۵۴۰ هزار تردد بین استانی در جنوب سیستان و بلوچستان
  • ۱۳ درصد ایرانی‌ها آسم دارند
  • ۱۳ درصد ایرانی‌ها به آسم مبتلا هستند/ آسم چگونه درمان می شود؟
  • چرا رژیم غذایی ناسالم باعث سرطان می‌شود؟
  • درمان جدید بیماری آلزایمر
  • بارش ها در ۲۲ استان همچنان منفی است | این ۳ استان بیشترین رشد بارش را تجربه کردند | کاهش ۹ درصدی بارش‌ها در کشور
  • عملکر درخشان دانشکده علوم پزشکی چابهار در دو سیل اخیر/ برنامه‌های مراقبتی بدون وقفه تداوم دارد