Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، منصور بیجار، معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری امروز در جلسه ستاد مدیریت بحران استان ضمن تشکر از تلاش کلیه دستگاه‌های اجرایی عضو ستاد گفت: نقطه عطف کلیه اقدامات انجام شده نداشتن تلفات جانی در این سیلاب بود که با عنایت به اینکه حجم سیلاب اخیر سه و نیم برابر سیلاب گلستان بوده است این نشان از انجام اقدامات پیشگیرانه و مقابله‌ای قابل توجه همه دستگاه‌های اجرایی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



مهندس بیجار، پیام مقام معظم رهبری را موجب شتاب بخشی خدمات و اقدامات همه دستگاهها و نهادها عنوان کرد و حضور مقامات کشوری را نشان از توجه ویژه نظام جمهوری اسلامی به منطقه سیستان و بلوچستان دانست و از مدیران خواست خدمات دولت را به نحو احسن به اطلاع عموم مردم برسانند.

یک هزارو ۵۴۲ روستا درگیر سیلاب بود و تاکنون ۳هزارو ۹۵۵ تن اقلام امدادی وارد استان شده است



مدیرکل مدیریت بحران استان نیز در این جلسه گفت: در سیلاب اخیر علاوه بر همبستگی کلیه اعضای ستاد مدیریت بحران استان، حضور مقامات کشوری و علی‌الخصوص پیام مقام معظم رهبری امیدوارکننده و چراغ راه برای ادامه مسیر بود.

ارجمندی گفت: مجموعه خسارات برآورد شده تا کنون ۳۳۰۰ میلیارد تومان است که بیشترین خسارت به ترتیب مربوط به بخش های راه، مسکن و کشاورزی بوده است.

وی با بیان اینکه یک هزارو ۵۴۲ روستا درگیر سیلاب بودند افزود: تاکنون ۳هزارو ۹۵۵ تن اقلام امدادی وارد استان شده است.

مجموعه خسارات برآورد شده تا کنون ۳۳۰۰ میلیارد تومان است که بیشترین خسارت به ترتیب مربوط به بخش های راه، مسکن و کشاورزی بوده است



در این جلسه مقرر شد با توجه به پیش بینی هواشناسی مبنی بر تداوم بارندگی‌ها طی روزهای پایانی هفته جاری و هفته آتی و نظر به اینکه در برخی نقاط جنوبی استان شرایط زندگی به حالت عادی بازنگشته است، کلیه اعضای ستاد ضمن آماده باش با به کارگیری تمام امکانات و ماشین آلات و نیروی انسانی خود تمهیدات لازم را برای مقابله با هرگونه حادثه احتمالی اتخاذ کنند.

ایسنا

انتهای پیام/

20 / 20 معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری سیستان وبلوچستان منصور بیجار حجم سیلاب سیستان و بلوچستان سیل سیل گلستان سیل سیستان

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: حجم سیلاب سیستان و بلوچستان سیل سیل گلستان سیل سیستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۰۹۰۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افتتاح ۹۰۹ کارگاه اشتغالزایی در سیستان و بلوچستان

ایسنا/سیستان و بلوچستان مدیر سازمان بسیج سازندگی سپاه سلمان سیستان و بلوچستان گفت: ۹۰۹ کارگاه اشتغالزایی با هدف خدمت رسانی به مردم و فراهم شدن فرصت اشتغال برای جوانان استان سیستان و بلوچستان و کسب وکار در سطح استان سیستان و بلوچستان افتتاح شده است.

سرهنگ غلامرضا ملایی در گفت وگو با ایسنا افزود: هفدهم اردیبهشت ماه ۱۳۷۹ به فرمان مقام معظم رهبری، بسیج سازندگی در کشور تشکیل شد و خدمات بسیار زیاد در حوزه‌های عمرانی، اقتصاد مقاومتی، محرومیت زدایی و مردم یاری از بدو راه اندازی تا کنون انجام داده و یا در دستور کار برای انجام دارد.

وی با اشاره به بخشی از فعالیت‌های صورت گرفته توسط بسیج سازندگی و گروه‌های جهادی زیر مجموعه این واحد در سال ۱۴۰۲، بیان کرد: طی این سال بالغ بر دو هزار پروژه کوچک‌وبزرگ اقتصاد مقاومتی و عمرانی به جز کمک و خدمات مومنانه به مرحله اجرا رسیده است.

ملایی تصریح کرد: ساخت شهرک مراد آباد در حاشیه شهر چابهار که مراحل زیرساختی خود را می‌گذراند، اجرای دهکده سلامت، احداث هزار و پانصد واحد خانه مدد جویان تحت پوشش کمیته امداد با کمک سپاه پاسداران، بسیج، بنیاد مسکن انقلاب اسلامی و خود کمیته امداد، ساخت و مرمت خانه محرومین و چشمه‌های سرویس‌های بهداشتی، اعطای تسهیلات اشتغالزایی به میزان هزار و ۵۶۰ فقره، ایجاد ۹۰۹پروژه اشتغالزایی، اهدای بسته‌های کمک معیشتی، اهدای جهیزیه، کمک و حمایت از بیماران خاص و غیره از جمله فعالیت‌های صورت گرفته در طی سال گذشته توسط این نهاد بوده است.

وی با اشاره به دو سیل اخیر در جنوب سیستان و بلوچستان نیز گفت: همه دستگاه‌ها در این دو سیل اخیر در محل حاضر بوده و به فعالیت می‌پرداختند و در رأس آنها نیز استاندار در منطقه حضور داشت و جلسات ستاد مدیریت بحران در مناطق سیل‌زده تشکیل و برنامه ریزی ها صورت می‌گرفت.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • افتتاح ۹۰۹ کارگاه اشتغالزایی در سیستان و بلوچستان
  • (ویدئو) نقش سد‌ها در کنترل سیل اخیر سیستان بلوچستان
  • ساخت سد کهیر از زیر آب رفتن کنارک و ۳۰ روستا جلوگیری کرد
  • ساخت سد کهیر از زیرآب رفتن کنارک و ۳۰ روستا جلوگیری کرد
  • نقش مهم سد‌ها در کنترل سیلاب سیستان و بلوچستان
  • نقش اساسی سدها در کنترل سیلاب و تأمین آب سیستان و بلوچستان
  • ورود عمره گزاران دو استان به فرودگاه بین المللی زاهدان
  • برای ۴ سال آتی مشکلی برای تامین آب سیستان و بلوچستان وجود ندارد
  • فیلم/بارش شدید باران در زابل شمال سیستان و بلوچستان
  • آزمون حفظ قرآن در سیستان و بلوچستان برگزار شد